Gyere el!


Az idei évtől a szokásos regisztrációs rendszer helyett, már online meg tudjátok venni belépőtöket a 15. Atlasz Sportnapra. Az alábbi opciók közül választhattok.


 • Személyes belépőjegy

  Támogasd sportnapunkat 2000 Ft-os költség hozzájárulással, és biztosítjuk számodra a bejutást 2019. április 13-án, szombaton a 15. Atlasz Sportnapon. Online vásárlás után kapsz egy levelet e-mail címedre: kérjük nyomtasd ki, hozd magaddal a sportnapra és belépéskor megkapod karszalagodat. Görgess lejjebb a vásárláshoz!

 • Páros belépőjegy

  Gyere el pároddal (barátoddal, barátnőddel, férjeddel vagy feleségeddel - vagy aki csak kedves neked) sportnapunkra 3800 Ft-os költség hozzájárulással és sportoljatok mindketten egész nap közösségünkkel. Online vásárlás után kapsz egy levelet e-mail címedre: kérjük nyomtasd ki, hozd magaddal a sportnapra és belépéskor megkapjátok mindketten karszalagotokat. Görgess lejjebb a vásárláshoz!

 • Csoportos belépőjegy

  Ha barátaiddal, munkatársaiddal együtt szeretnél jönni, válaszd csoportos belépőnket! 8500 Ft-os költség hozzájárulásoddal Te és 4 barátod vendégünk a sportnapon: kipróbálhatjátok mind a 15 sportágat, játékokat és egyéb kikapcsolódási lehetőségeket. Online vásárlás után kapsz egy levelet e-mail címedre: kérjük nyomtasd ki, hozd magaddal a sportnapra és belépéskor mind az öten megkapjátok karszalagotokat. Görgess lejjebb a vásárláshoz!

 • Helyszíni költség hozzájárulás

  Ha még nem vagy biztos benne, hogy ott tudsz-e lenni velünk a sportnapon, csak aznap kedved támad, gyere el, és a helyszínen járulj hozzá költségeinkhez 2500 Ft-tal.