Kikapcsolódási lehetőségek a sportnapon

Áttekintő órarend


Sportmasszázs Kecskés Zsolttal

10:30-18:00
BME Sportközpont, felső szint, nagyterem
Kecskés Zsolt, okleveles svéd masszőr fog Nektek 15 perces hátmasszázst adni a nap során. A nagy érdeklődés miatt a helyszínen fel kell majd iratkoznotok egy szabad, 15 perces időpontra.

KK Moves – egészségközpont

10:30-18:00
BME Sportközpont, földszint
A KK MOVES Egészségközpont lelkes csapata idén is azon dolgozik, hogy sikerüljön elérned a személyes célodat.
  1. Töltődj fel egy 15 perces office masszázzsal...
  2. Testösszetétel-mérést követően tudj meg többet arról, hogyan javíthatsz a testsúlyodon, illetve hogyan növelheted a táplálkozásod hatékonyságát…
  3. A testtartás- és mozgásanalízis pedig kiválóan alkalmas arra, hogy meghatározhassuk, melyik mozgásforma biztosítja számodra leginkább a fájdalommentes mindennapokat, az esetleges sérülések megelőzését és az általános erőnlétet…
Ez egy évente csak egyszer visszatérő alkalom, ezért ne szalaszd el a lehetőséget, s engedd, hogy Atlasz levegye a vállaidra nehezedő felesleges súlyokat!

Köszöntő

14:00-15:00
BME Sportközpont, alsó szint, Aréna
A köszöntő során láthattok majd táncbemutatót a Charme jóvoltából, természetesen István és Milán is köszönt titeket, Gazsi átadja a magérdemelt jutalmakat VándorMások túrázóinak, lesz majd süti és üdítő is.
Vendégünk lesz Geert Jan Kits Nieuwenkamp is a Holland Nagykövetség attaséja, aki köszöntésén túl a nap során veletek fog együtt sportolni, valamint megtisztel minket jelenlétével Pusztai Olivér is, aki a Mr. Gay Hungary 2018-as gyűztese, és aki 11 évnyi profi sport után immár "amatőr sportolóként" a hazai meleg közösséget támogatva igyekszik a magyar LMBTQI életet segíteni.

Színes sportélet kiállítás

10:30-18:00
BME Sportközpont, mindhárom szinten a folyosókon
Ahogy az élet bármely területén, úgy a sportban is jelen van a másság – nincs ebben semmi titok. De ahogy vannak olyan szakmák is az életben, melyek szereplői kevéssé fogadják el a többségitől különböző véleményt, vallást vagy szexuális irányultságot, úgy sajnos a sport világa is hajlamos a kirekesztésre, megbélyegzésre.
Nagy szerencsénkre vannak, voltak és lesznek úttörők a sport világában is, akik saját személyiségükkel, sportteljesítményükkel, előbújásukkal hozzájárulnak egy elfogadóbb és befogadóbb, egy valóban színes sportélethez.
Hőseink száma évről-évre gyarapszik, az interneten százával találhatunk olyan sportolókat, akik immár felvállalták szexuális irányultságukat vagy nemi orientációjukat - bátorítva ezzel másokat is ugyanezen lépésre. Ezen népes tömegből gyűjtöttük össze Nektek néhány sportolót, akik szerintünk megérdemlik a hazai közönség figyelmét – és akik egyúttal például szolgálhatnak számunkra is.
Hisszük, hogy a sport világában (is) kivívhatjuk egyenlőségünket – kiállításunkkal ezt igyekszünk bebizonyítani Nektek. Legyen valóban színes a sportélet!

Hulahoppozz!

15:00-18:00
BME Sportközpont, alsó szint, kisterem
Tudtad, hogy a hoppot nem csak derékon lehet pörgetni, hanem nyakon, karon, lábon is? A nap során egyszerű "onbody" és "offbody" trükköket sajátíthattok el, melyek instant örömöt és sikerélményt adnak majd! Fiúkat és lányokat egyaránt vár szeretettel Eszter, cirkuszi artista. Karikát nem kell hozni, adunk neked.

Konditerem

10:30-18:00
BME Sportközpont, felső szint, konditerem
Sportnap belépőddel a BME Sportközpont felső szintjén található konditermet szabadon és korlátlanul használhatod.

Szauna

10:30-18:00
BME Sportközpont, öltözők
A BME Sportközpont szaunáját belépőddel korlátlanul használhatod az egész Sportnap ideje alatt. Ha egy-egy sport kipróbálása után lazítanál egyet, pihenj nyugodtan a szaunában! Csak ne vidd túlzásba!