Plusz szolgáltatások a sportnapon

HIV gyorsteszt

Az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat jóvoltából a sportnapon 12:00 és 16:00 között azonnali HIV gyorstesztet csináltathattok. Nem kell megijedni sem, nyálból vesznek mintát, nem fognak megszúrni titeket. A szűrés teljesen anonym, senki nem fogja tudni az eredményt, csakis Te magad.

Alternatív öltöző

Azon látogatóink számára, akik – bármilyen oknál fogva – sem a női, sem a férfi öltözőt nem szeretnék igénybe venni, külön öltözőhelyiséget biztosítunk a helyszínen. A csomagok, táskák tárolására (zárt szekrényekben) csak a női/férfi öltözőben van lehetőség, ezért csomagjaid elhelyezésében a helyszínen szívesen segítünk. Kérjük, jelezzétek az alternatív öltöző használata iránti igényeteket a helyszínen valamelyik önkéntesünknek!

Családbarátok vagyunk

Sportnapunkat nem csak felnőttek látogathatják, azonban 18 év alatti látogatóink csak írásos szülői engedéllyel, 14 év alatti látogatóink pedig kizárólag szülő, gondviselő vagy felnőtt hozzátartozó kíséretében jöhetnek rendezvényünkre. Az egészen kicsiknek pedig – hogy a szülők addig szabadon sportolhassanak – gyermekfelügyeletet is biztosítunk a BME Sportközpont hivatásos gyermekfelügyelői segítségével.
Ha szeretnétek családostul jönni a sportnapra és igénybe szeretnétek venni a szolgáltatást, kérjük írjatok külön e-mailt nekünk az info@atlaszsport.hu címre 2018. április 1., vasárnap éjfélig, hogy gondoskodhassunk a szakmai segítségről.