About Us

Egyesületünk, mely az egyetlen ma is működő LMBTQ sportegyesület, 2004 áprilisa óta azon dolgozik, hogy egy baráti közösséget építsen ki meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű és queer, valamint a közösséget elfogadó, támogató emberek számára. Egy olyan közösséget, melyben sportolóink szabadon felvállalhatják orientációjukat és identitásukat, melyben nem kell tartaniuk a hazai sportéletben oly gyakran tapasztalható kiközösítéstől. Ezen túl természetesen fontosnak tartjuk, hogy minden tekintetben mellőzzük a kirekesztést: egyesületünket sem a vallás, sem a származás, sem a bőrszín, sem az irányultság nem érdekli, hiszen pont ez a sokféleség teszi még színesebbé a sportot.

Kilenc szakosztályunk működtetése mellett kiemelt hangsúlyt fordítunk közösségi programjainkra; gyakran biliárdozunk, barlangászunk, korcsolyázunk, sörözünk, vacsorázunk és kirándulunk együtt. Évente kétszer, tavasszal és ősszel sporttáborokat szervezünk, melynek keretében országunk vidéki városait látogatjuk meg egy-egy hosszú hétvégére és szenteljünk időnket és energiánkat a sportnak. Az utóbbi években nemzetközi vizeken is jelen vagyunk: táboraink egyike külföldi sportolók számára is nyitott vagy éppen mi látogatunk külföldre sportolni. Minden év szeptemberében „Budapest All Nations’ Games” néven nemzetközi LMBTQ sportversenyt is szervezünk, mely idén immár öt sportágban (tollaslabda, fallabda, futás, asztalitenisz, csajfoci) várja majd a versenyzőket a világ bármely tájáról.

Minden évben, születésnapunkat megünneplendő, sportnapot szervezünk. Évről évre több látogatóval büszkélkedhetünk, mely azt mutatja számunkra, hogy az ilyen rendezvényekre bizony szükség is van hazánkban.

Minden LMBTQ és minket elfogadó, támogató embert szívesen látunk közösségünkben. Ismerjétek meg egyesületünket, próbáljátok ki magatokat sportnapunkon, és csatlakozzatok hozzánk amatőr vagy profi sportolóként!


Elérhetőségeink:


Központi facebook oldalunk
Sportnap facebook eseményünk
Egyesületünk weboldala
Instagram oldalunk
YouTube csatornánk


Ha kérdésed volna, a lentebbi mezők kitöltésével írj nekünk levelet!