Sportoljatok Ti is velem!


„11 év versenysport után és hobby sportolóként azt vallom, hogy aki rendszeresen sportol, jobb fizikális, egészségügyi állapotba kerül, jobban teljesít az iskolában és a munkahelyén, egy pozitív életközösség tagjává válik, és lelkileg, szellemileg is kiegyensúlyozottabbá válik. Nem sok olyan dolog van, ami annyira előremutató, mint a sport. Éppen ezért gyere és látogass el az Atlasz Sportnapra, ahol most 15 különböző sportban próbálhatod ki magad, és tölthetsz el egy kellemes napot úgy, hogy közben az egészségedért is teszel.”

Találkozunk április 13-án!

Pusztai Olivér


„A sport szórakozás, mely része az egészséges és aktív életstílusnak és egyúttal jó érzéssel tölt el, energiát ad és egyesít embereket és közösségeket helyi, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. Nekem például szükségem van a futásra ahhoz, hogy jól teljesítsek a munkámban.”

Találkozunk április 13-án!

Geert Kits Nieuwenkamp
Agricultural Attaché, Netherlands embassy in Budapest


Köszöntünk a 15. Atlasz Sportnap oldalán!


Ahogy már korábban is tapasztalhattad, egyesületünk minden évben egy egész napos sportnappal ünnepli meg születésnapját, és minden ilyen alkalommal annyi kipróbálható sportágat hozunk el Neked, ahány évesek éppen vagyunk – így idén 15 különböző sportban próbálhatod ki magad. Szemezz kedvedre a kínálatból! Lesznek olyan sportok, melyeket akár többször vagy több órán keresztül is űzhetsz, de tesztelheted a KK Moves szolgáltatásait is vagy kondizhatsz a BME Sportközpontban, lazításként akár a szaunát is igénybe veheted. Ha hosszabb pihenőre vágysz, nézegesd "Színes sportélet" kiállításunkat, látogasd meg masszőreink egyikét vagy fényképezkedj barátaiddal az Atlasz Sportfalnál. Koradélután pedig HIV gyorstesztet is csinálhatsz. Ha pedig szorgosan gyűjtöd majd a pecséteket (sportonként egyet), ajándékot is hazavihetsz magaddal.


Várunk szeretettel a 15. Atlasz Sportnapon!