Hibaüzenet

Notice: Array to string conversion eval() függvényben (/home/eurogame/public_html/multisite/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 22 sor).

Floorball csapatbajnokság

Floorball csapatbajnokság a színesebb jövőért


Most először az Atlasz Sportnap keretében megrendezzük floorball csapatbajnokságunkat, melyre cégek, vállalatok és szervezetek jelentkezését várjuk. A cél nem kevesebb, minthogy játékos keretek közt bebizonyítsátok, játék közben mindenki egyenlő és veletek a sport is színesebb.

A baráti hangulatú mérkőzések szabályai a helyszínen könnyen és gyorsan elsajátíthatóak, nem szükséges hozzá előképzettség – a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

12 csapat jelentkezését várjuk. A 6 fős csapatokat véletlenszerűen párosítjuk össze. A selejtezőből továbbjutó csapatok ismét megküzdenek egymással, hogy a három legjobb közé kerülve feljussanak a dobogó legfelső fokára.
Bajnokságunk résztvevőit oklevéllel, dobogósainkat egy-egy kupával, míg a nyertest egy felejthetetlen vacsorameghívással díjazzuk.

A játékidő – a szokásostól eltérően – mérkőzésenként 1x15 perces lesz. Döntetlen meccs esetén a hosszabbítást kihagyva, büntető ütések döntik el a végeredményt.

Már regisztrált csapatok:
  • Labrisz Leszbikus Egyesület
  • IBM

Ha szeretnétek részt venni a bajnokságon, 2017. január 15-ig küldjétek el jelentkezéseteket az alábbi mezők kitöltésével.

Array