Hibaüzenet

Notice: Array to string conversion eval() függvényben (/home/eurogame/public_html/multisite/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 31 sor).

Gyere el!

Elővételi jegyek


2017. január 31-ig, vagy a készlet erejéig lehetőséged van előre megváltani a belépődet. Nem kell mást tenned, csak elmenni az egyik – alább felsorolt – meleg vagy melegbarát helyre és kedvezményes, 1600 Ft-os áron megvenni a belépőt. Érdemes azonban sietned, mert könnyen lehet, hogy elkapkodják őket!


Ahol megveheted őket:


Regisztrálj a 13. Atlasz Sportnapra!


Az alábbi mezők kitöltésével regisztrálhatsz a 13. Atlasz Sportnapra. Fontos tudnod, hogy regisztrációddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a sportnappal kapcsolatos információkat néha-néha elküldjük Neked e-mailen – készülünk néhány aprósággal, így ez inkább előny, semmint hátrány.
Ráadásul regisztrációdkor kapsz egy „regisztrációs számot”, mellyel belépéskor a normál 2500 Ft-os költség-hozzájárulás helyett 2000 Ft-ért látogathatsz el programunkra.
Akkor is érdemes regisztrálnod, ha még nem tudod biztosan, hogy el tudsz-e jönni.


Array

Helyszíni költség-hozzájárulás


Ha nem vásároltál előre belépőt és nem is regisztráltál fel az eseményre honlapunkon keresztül, akkor se csüggedj! A helyszínen is megválthatod belépődet, de ebben az esetben 2500 Ft költség-hozzájárulást kérünk tőled.


Floorball csapatjegy


A 13. Atlasz Sportnapon megrendezésre kerülő Floorball Csapatbajnokságra érkező 6 fős csapatok számára váltható meg ez a típusú belépő 9500 Ft-ért. Természetesen a floorball mérkőzéseken kívül egész nap élvezhetitek a rendezvény nyújtotta repertoárt.
A bajnoksággal kapcsolatos további információkat ezen az oldalon olvashattok!