Hibaüzenet

Notice: Array to string conversion eval() függvényben (/home/eurogame/public_html/multisite/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 40 sor).

Szavazz te is, melyik legyen az Atlasz Sportkoktél!

A legismertebb hazai melegbarát koktél bár és egyben idei sportnapunk arany fokozatú támogatója, a Tuk Tuk Bár összeállított Nekünk öt felejthetetlen és igazi élményt nyújtó koktélt. Célunk, hogy a Ti segítségetekkel kiválasszuk azt az egyet, mely a későbbiekben méltón képviseli a hazai meleg és leszbikus sportközösséget, és amellyel a hazai LMBTQ sportközösség még színesebb.


Vegyétek szemügyre a koktélokat, olvassátok el történetüket és szavazzatok!


Megéri voksolni, hiszen a szavazók között kisorsolunk 3 db 4 alkalomra szóló Atlasz sportbérletet, melyet egy általatok választott szakosztályunk edzésein használhattok fel 2017. április 30-ig.

Sportnapunkon a pecsétgyűjtő játék keretében pedig akár egy kupont is megszerezhettek, melyet később beválthattok a Tuk Tuk Bárban a nyertes koktélra – így első kézből kipróbálhatjátok azt.

A játékban 2017. január 31-ig vehettek részt, mindenki csak egyszer szavazhat. A nyertesekről és a győztes koktélról 2017. február 2-án értesítünk minden szavazót.


Oriental Sunset

Ez mind benne van: Sloe gin, méz, grenadine, friss citromlé, szóda, kakukkfű.
Ha a napfelkeltét Teqila Sunrise-al ünnepelted, akkor a naplementéhez ajánljuk a kökény gint, mézzel és grenadinnel édesítve, kakukkfűvel fűszerezve, szódával lazítva. Mert az igazán jó dolgok este történnek!

Booty call

Ez mind benne van: Jameson, Baileys, Tequila, rózsavíz, tejszín, grenadin.
Ha kell egy helyes partner rövid időre, csak rendelned kell, és élvezni ezt a rózsára emlékeztető édes kényeztetést. Whiskey és Tequila adja a bizsergést, a Baileys és a tejszín a lágyságot, a rózsavíz az eleganciát, a grenadine a huncutságot. Kalandra fel!

Bella limone

Ez mind benne van: vodka, Galliano, bitterlemon.
Aki szereti a citrusos dolgokat, pohárba töltjük neki kedvenc vodkánkkal, és egy különleges olasz likőrrel a Gallioanoval keverve. Ha a híres szörfös Harvey ismerte volna a receptünket, valószínű megkaptuk volna a „Wallbanger” nevet is.

Rum cup

Ez mind benne van: rum, Tuk Tuk vanília szirup, vaj.
Kedvenc bartenderünk legjobb receptjeit mindig a nagymamája főztjei ihlettek. Imádta a vajas-rumos édes tésztákat, amikből a frissen készült sütemények illata belengte az egész konyhát. Így jött létre ez az érlelt Zaya rummal, házi vanília szirupunkkal, és csipetnyi vajjal finomított melegre gőzölt koktél!

Mumbai star

Ez mind benne van: gin, koriander, cukorszirup, lime, bitterlemon.
Mindenki szeretne néha híres lenni. Mi más lehetne ez a koktél is, mint egy igazi star! Amikor megtervezték a producerek ezt a hírességet, citrusokkal és korianderrel tették felejthetetlenné, feltűnő külsőt adtak neki, és a Star of Bombay prémium ginnel személyesítették meg. Bátran ajánljuk azoknak, akik szeretik a gint, és azoknak is, akik nem szeretik.

Array